Jelenlegi adatbázisunk

7db. 1 éves cég

7db. 3 éves cég

11db. 5 éves cég


FONTOS!

Más cégnevet szeretne a már megvásárolt, korábban megalapított Ltd.-nek ?

Ebben is segítünk Önnek!

Ha Ön cégnevet szeretne változtatni a fentiek alapján megvásárolt cégének, akkor minden további nélkül ezt is megteheti. Tehát, így az Ön által elképzelt saját néven működik vállalkozása, melynek megalapítása jóval a használatba vétel előtt megtörtént, csupán cégnevet változtatott az indulás előtt. Tehát, amennyiben Ön sürgősen szeretné elindítani vállalkozását angliai cégével, vagy netán egy használatba vétel előtt bejegyzett Ltd.-re lenne szüksége, hogy előnyökhöz juthasson a piacon, akkor ne hezitáljon minket megkeresni a megadott elérhetőségeken!

Legújabb szolgáltatásunk

Eddigi tapasztalataink során azt vettük észre, hogy vannak ügyfeleink, akik sürgősen elszeretnék indítani vállalkozásukat angliai cégükkel. Például mert megvannak már a vevőik, vagy megvan már a piac ahonnan szeretne indulni. Sajnos ez a "sürgősség" nem mindig megy könnyen és egyszerűen. Cégünk ezen problémának a megoldására kidolgozott egy olyan lehetőséget, mely során Ön szinte azonnal elkezdhet dolgozni cégével, és nem kell várni a procedúrák elintézésére. Szintén sokszor tapasztalható az üzleti életben, hogy az ügyfelek szívesebben dolgoznak egy hosszabb ideje már megalapított vállalkozással, mint egy most induló céggel. Ezek túlnyomó részt elsősorban nagy partnercégekre vonatkoznak. Amennyiben Ön is ilyen helyzetben van, akkor ajánljuk figyelmébe az alábbi lehetőséget. 2011 Novemberétől lehetőséget tudunk biztosítani azon kedves ügyfeleink számára, akik már megalapított angliai céget szeretnének megvásárolni.

Előnyei

  • Nem kell várni a bejegyzésre
  • Azonnal használható
  • Ön nem egy újonnan alakult céggel indul a piacon
  • Könnyebben, és gyorsabban terjeszkedhet
  • A cég sokkal a használatba vétel előtt már meglett alapítva, így "öregebb" cégével nagyobb presztízst kaphat ügyfeleivel szemben