Cégalapítás Angliában

Cégalapítás Angliában: a vonatkozó hatályos jogszabályok szerint, Ön ma Európai Uniós Állampolgárként lakcímének igazolásával (LAKCÍMKÁRTYA), és újtípusú személyi igazolványával, jogosult arra hogy Angliában céget (ltd.) alapítson.  Angol LTD. alapítás GARANTÁLTAN a legalacsonyabb áron.

A cégalapítás Angliában előnye elsősorban a gyorsaság, mely 4 munkaórán belüli elekrtonikus cégbejegyzést jelent. Ezen felül  kevesebb az adminisztráció, és természetesen alacsonyabbak a cégalapitási, és fenntartási költségek is. Az angol cégalapítás előnyei közé sorolható az is, hogy nincs külön ügyvédi költség, és közzétételi díjat sem kell fizetni. Még egy fontos említésre méltó dolog az, hogy az angol Ltd. megalapítása során nincs szükség törzstőke elhelyezésére!

Adózásról

Az Angol adóhatóság, és az állami szervek legfőbb elkötelezettsége, hogy megfizethető mértékű adóval terheljék a vállalkozásokat az országban. Így az adó kifizetése nem jelent különösebb terhet az Angol cégek részére, és az adóhatóság is jól jár, hiszen hozzájut ahhoz a pénzhez melyet adóként megfizettet. Tehát, adnak lehetőséget a vállalkozások beindítására, és azok kesőbbi fenntartására is. Ön az angliai cége tiszta 300.000 GBP nyeresége után mindössze 20% adót fizet, mely így nem haladja meg az összes tiszta nyereségének egy-negyedét sem. 300.000GBP felett a maximum százalékhatár 23%. A cégéből Önnek kifizetett osztalékadó is nagyon alacsony. 35.000GBP összeghatárig 0%. Az ÁFA bejelentkezés nem tevékenységhez, hanem forgalmi összeghatárhoz kötött, melynek mértéke 81.000GBP. Tehát ez az összeghatár alatt Ön nem tartozik ÁFA-körbe.

Cégalapításhoz szükséges dokumentumok

ID

Új típusú magyar személyi igazolvány, vagy útlevél

Lakcím

Lakcímkártya, vagy egyéb más lakcímet igazoló dokumentum

Megbízás

Email a cégalapítás elvégzésének megbízásáról, illetve a több tag esetén a tagsági arányról.

Cégnév

A majdani vállalkozáshoz kapcsolódó elképzelt cégnév/nevek. Érdemes minimum 2-3 nevet megadni!

Cégalapítás után

Miután megalapította cégét Angliában, Ön nem csupán cégtulajdonossá válik, hanem egyben belekerül a világ legnagyobb, és legelismertebb üzleti szférájába. Ezáltal, Ön bárhol van a világon az angol cége képviseletében köti meg üzleteit. Ennek előnye, hogy ügyfelei biztosak abban, hogy Ön mint majdani üzleti partner, egy biztonságos gazdasági helyzetben lévő, szilárd lábakon álló, kapitalista berendezkedésű államból érkezett cégével üzletkötésre. Könnyebbek a szerződéskötések angol nyelven, illetve egyszerűbbek a pénzügyi tranzakciók is, mert szinte minden angliai banknak van már a tengerentúli, és a nyugat- európai államokban képviselete. Így tulajdonképpen más országokban is, Ön a saját cégének bankjában végezheti pénzügyi tranzakcióit.